VRIENDINNEN (AUDIO)

In januari 2018 heeft Maaike het nummer Vriendinnen uitgebracht. Vriendinnen is daarmee de tweede single van haar debuutalbum Wie Blijft Hier. 

Het gaat niet over (clip)

Maaike Martens was te gast in de programma's Volgspot op NPO Radio 5 én 't wordt nu laat op NPO Radio 2 om o.a. te praten over deze single en haar album 'Wie Blijft Hier'.

WAS JE MAAR EVEN HIER (Clip)

Live vanuit studio de Kluizenaar

Vanaf oktober tourt Maaike met het programma Wie Blijft Hier door de Nederlandse theaters. Wie Blijft Hier is een theatraal concert. Via haar liedjes, personages en verhalen onderzoekt Maaike samen met jou de worsteling met de tijd. De tijd die niet in uren te vangen valt, maar wel in momenten.

Zie agenda voor data & tickets

WIE BLIJFT HIER - PREMIERE 

De film van de première en albumrelease van WIE BLIJFT HIER in Theater Bellevue in Amsterdam

”IK ben mij bij jou“ met thomas acda (live)

Voor de Musical De Marathon schreef Thomas Acda de muziek. Hierbij een duet met Thomas en Maaike live bij Muziekcafe.

Ik koningin – prinses Max

Precies in het jaar dat Maaike prinses Maxima speelde in HEMA de Musical, werd bekend gemaakt dat Maxima koningin zou worden. Speciaal daarvoor maakte de cast dit lied en deze clip.

PLUKJEGELUK

Plukjegeluk Berliner underground avonden waar zangers & dichters, rappers & kappers, dj's & vj's, hippe vogels & andere schweinhunden hun werk vertonen. Met daarna bier & dansen.

QuizteT!

De Live muziekquiz van QUIZTET! Is een concert, een voorstelling en een quiz tegelijk die al drie jaar een uitverkocht succesnummer is in het Concertgebouw. Met een zingende presentator en twee topmuzikanten, die alle muziek en liedjes live spelen en zingen.

Presentatie en zang – Maaike Martens

Viool – Sietse van Gorkom

Piano – Amir Swaab

Zie agenda voor data & tickets